Hindi and Farsi

Nej jag skall inte berätta om tårarna i helgen. Inte om ångesten som lägger strypgrepp ibland. Om apatin och timmarna som bara rinner förbi utan att jag tar tag i dem . Om hur min okoncentration gör att de tyska tanterna blir irriterade. Och jag blir ledsen för kritik är inte in grej….

Nej istället blir det berättelse om smit-i-väg-lunch med klokaste syster i ösregnet i fredags. Tårar och klokskap men genomträngade analyser om livet, kärlek, rädsla o framtid. Det finns ingen som kan- eller får- ställa så avklädande frågor, Man måste svara sanningsenligt och det gör ont. Men också befriande.

En fullständigt onödig men underbar nespressomaskin inköptes.

2014-10-27-0838_544df6869606ee177e3afaba

Härlig dammiddag på lördagen. Indisk tema. Dukat på golvet med äkta mattorna o Ganesha. Bästa kvinnorna. Roliga spel och god mat. Varm i själen av bra kvällar. 10 års jubilieet planderades.

Söndagen blev seg. Lite röj, lite fix. O så en bild som ströp åt strupen. Ex maken o den nya var hos student A i Spanien. Fan vad det gör ont. Inte han, inte den nya, inget sånt… men familjen, gemensamma livet… Men.. och det finns ett men.. jag vet inte om jag vill ha det. Men jag hade ju drömt om det hela livet, hur ändrar man en dröm även om den inte funkar….Knäppt är det- men sådana bilder krossar mitt hjärta o får ångestens läskiga händer att ta nya strypgrepp. Det enda positiva är väl att perioderna är kortare nu…

Avslutade med partyplanering på kvällen- trevligt med suburbiatyper. Inte de närmaste o det var skönt. Här känns det ok att tycka att en person verkligen är den förskolelärare hon är. Snäll men inte smart:-)

Storstädning idag- dvs städerskan kom 0745. Träning i eftermiddag. Ev fika ikväll. I morgon morgonträning o syjunta. Tyskland två dagar- skitmötesdagar. Har utvecklad en resångest. Får ont i magen flera dagar i förväg. Tur att vi har kostnadsbesparingar nästa år så jag får inte åka nåt. Om jag inte blir uppsagd..,. eller om jag inte hittar nåt annat att göra.

Mitt jobb och jag har 7 års kris helt klart. Vi känner varandra väl, tryggt men inga överraskningar. Skilsmässa, terapeut eller nystart. Eller bara harva på i ett kärlekslöst äktenskap…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s