Home and away

Idag är det fyra år sedan jag flyttade till Föreningsgatan. Totalt förvirrad och i ett kaotiskt chocktillstånd lyckades jag på något sätt hitta rätt. För min lägenheten är verkligen jag. Jag tror att detta är det boende jag har trivts allra bäst i någonsin. Jag älskar min enkla och funktionella lägenehet med den underbara balkongen. Jag gillar att det tar 8 minuter att cykla till jobbet eller 10 minuter att gå till Avenyen. Jag gillar att bo där all service finns men att kvällarna är tystare än de var i Lerum. Inom 5 minuter har jag alla restauranger, barer och affärer man kan önska sig men jag kan ändå hålla mig för mig själv om jag vill.

Och lägenheten ser ut som jag vill ha den. Genomgående färgskala, få saker, få tyger och få mattor. Rent och luftigt. Färgerna vi hade i Lerum kändes som om inredningsarkitekten gått på acid- Trica Guild grönt i hallen, terakotta o blått i köket, rött sovrum… inte undra på att jag blev knäpp. Nu är det samma milda gråa färg över allt. Mitt nya sängbord i gjutjärn passar perfekt.

Jag kommer knivskarpt ihåg hur det kändes för fyra år sen. När jorden rämnade, när planeterna trillade ner på mitt huvud. Hur ångesten rev hål i natten. Att jag har hittat hem, både fysiskt och mentalt, gör mig stolt. De har tagit tid och mer kraft än jag trodde var möjligt men fan trot.. jag är nog baske mig en bättre människa

10687082_10153404421526686_8064788756521820864_n

Idag firar jag med att gå matlagningskurs. Ett glas champagne lär slinka ner. För detta är något att fira

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s