Ab vs träningvärk

Tränat uselt i sommar. Ätit för mycket. Druckit för mycket vin. Nu straffar sig det. Fler kilon och färre muskler. Det är bara att gå till gymet. Bokar tre pass per vecka som jag hoppas jag skall hinna med.

Målet är en träningsresa i december till Fuerteventura. Jag har bokat med Apollo på ett koncepthotell, möjlighet till 10 pass om dagen o halvpension. De har olika teman olika veckor- traithlon, inför Göteborgsvarv, golf etc. Den veckan jag skall åka kallas ”forma kroppen”. Jag som avskyr all inclusive men här kändes det ok. Om man skall träna 6 pass om dagen kanske man inte orkar leta restauranger… Det är vanliga gympass som finns- core, body balance, combat, vattengympa, zumba o liknande.

Börjat jobba, det var så kul att jobba att jag fick träningsvärk i rumpan eftersom jag satt 10 timmar vid skrivbordet utan att tänka på det. Grillmiddag med härliga vänner i Lerum. Idag skall jag äta middag med fröken H. Det blir nog på 2112, restaurang på Magasinsgatan med lite rockstuk (kan vara för att den ägs av nån i In Flames tror jag). I morgon en lugn eftermiddag på stan med mamma. På lördag jättepicnic, 100 personer, vin o Bellmansånger. Söndag golf, träning eller bara soffläge

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s