Ab vs hemfix

Oj, det blev mycket champagne den här veckan. I måndags var det ju valborg o därmed champagnefrukost. I torsdags fyllde fru M 50 och det blev det matlagning. Det blev kanonbra. Maten blev god och dukningen var jag så nöjd med. Och mer champagne:-)

Vit linneduk, vita linneservetter dekorerade med blå band och fjärilar. Fjärilar som hängde ner från taket i nylontrådar. Placeringskort med fjärilar och små tetrapak med smågodis. Spegelglas på bordet och mängder av små blå ljus. Tack Neda för lånet av stansen

I fredags hade jag after work hemma. 15 stycken kom på skumpa o pizzabitar för att fira min nya säng. Och det är något att fira. Vilken dröm den är.  Jag hann med mamografi och snickare. Tur jag inte jobbade:-)

Lördagen var lugn. Kollade in kyl/frys, var på loppis o så avslutade jag med middag hos goda vänner. Och lite mer skumpa.

En intensiv vecka väntar. Jobb, körsång, symöte och mammas födelsedag. Och Paris på fredag med Snygg A o StudentF. Direkt från Paris till Helsingfors på måndag. Puh

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s