Ab vs våren

Men vad hände? Plötsligt blev jag på bra humör. Nästan glad.

Trots att jag har ruggigt mycket att göra på jobbet. Nästan för stora krav för att jag skall kunna hantera det. Projektet är inne i sin slutfas och jag borde bara jobba men jag klarar inte riktigt av att lägga all tid på jobb. Men Wien, Helsingfors, Essen och New York är färdigbokat. Och med en stor hink av tur blir det en extgra helg i New York med granne C. Hon skulle till USA på jobb men ner till New York en helg för att hälsa på dottern. Då sammanstrålar vi där.

Det blev en ovanligt trevlig after work i fredags på hotell Post. Jag spanade till och med. Inte för att jag såg något jag gillade men jag tittade. Lördagen var lugn- träning, lunch med mamma, lite shopping och en stillsam kväll i soffan. Idag har jag ätit frukost hos mamma, lagat min extrasäng, promenerat runt Näset med Knut, ätit lunch med Lina o Neda. Och med Oliver o Siri förstås. Siri var lite svårflörad men Oliver drog på stora charmen. Vilka sötnosar. Och så fick jag massor av hjälp inför 50 års middagen. Menyer, dekorationer och placeringskort blev klara pyntade med vackra fjärilar.

I morgon är det Valborg och den skall jag fira traditionellt. Förra året ville jag inte vara här utan åkte till Stockholm i stället. Valborg var en mycket speciell dag med exmaken och det blev så känsligt. Men i år skall jag fira med mina riktigt gamla vänner. Det är nog 30 år vi hållt på… Champagnefrukost i Ordenshuset. Bubbel, mingel och vårsånger. Lunch på stan med alla. Vi brukar vara 100 personer eller så. En drink efter det o sen middag hos bästisar.

Sen är det bara att hålla tummarna för att det blir så varmt och skönt på Första maj som utlovats. En båttur kanske. Elller en tur till Sjöbergen där fröken C har sin odlingslott.

Vintern raaaaaa….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s