Ab vs förvirringens tid

Det händer mycket nu. Inte runt omkring mig men innuti mig. Jag hinner inte riktigt med mig själv och tankarna känner jag.

Jag har minskat min medicin med en tredje del. Första tre veckorna gick ok, men igår slog ångesten till. Värken i bröstet, andningen som inte fungerade. Jag sov inte, Rastlös, grät. Ja det där vanliga. Det som jag trodde var över. Kanske är det bara omställningen. Kanske är det att jag är mycket mer känslig inför förädringar numera.

Jag började min gruppterapi i måndags. Det kändes ok men lite jobbigt. Inte att det är andra där, det gör mig inget. Men att börja fokusera tankarna igen.

Jag struntade i allt förra helgen. Avbokade träning o kalas. Tillbringade helgen i soffan utan några egentliga kontakter. Kanske behövde jag vila huvudet, kanske insåg jag att jag inte behöver vara överallt.

I mitt tidigare liv hade jag smeknamnet ”outlook-kalendern” och det mindre vänliga listfascisten. Det är bara att konstatera att sådan är jag inte längre. Jag missar att anteckna, jag glömmer bort saker, jag kommer för sent till möten. Igår satt jag på flygbussen för att åka till Frankfurt. Trodde jag… biljetten var till Dusseldorf istället. Bara att hoppa av, boka ny biljett o åka på morgonen, Ingen fara skedd, 10 000 dyrare biljett men inget jag behöver betala. Det värsta var att jag egentligen visste att något var konstigt men att jag inte kunde peka på var det var.

Så nu skall jag satsa på att vara hemma istället. Umgås med vänner, lite mat o prat. Lina- skall vi göra ett nytt försök?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s