Ab vs väldigt bra onsdagar

Igår hade jag en sån där riktigt bra dag. Mådde bra efter tisdagsdejten. Träffade gamla kollegor på lunchen. Jösses vilket underbart gäng. Fem gamla reseledare som pratar i ett tempo som sällan ses i vanliga sammanhang. Vi insåg raskt att vi måste umgås mer så nu blir det lunch snart igen följt av vin eller turistmässa. Vi hade inte de mest diskreta samtalsämnena och inte de mest stillsamma skratten… jag tror hela Dahls hörde ALLT…

På kvällen blev det träning, bodybalance, min kropp knackade och protesterade mot uppmjukningen. Så stel jag blivit, men det var skönt efteråt. Kanske kan det finnas lite hopp.

Snabbt iväg till Suburbia och 50-års uppvaktning. Kören och vänner samlades i hemlighet för att överraska fru H. Sång, blommor, massor av champagne, facklor och fyrverkerier. Ett 40-tal personer som minglade en stund. Extra viktigt för oss alla efter som jubilaren är sjuk.

Sladdade hem vid elva tiden

Idag har det blivit lunchträning. Sen skall jag möta upp några väninnor för att sen titta på invigningen av Hotel Post (inte blev jag inbjuden till partyt… det hade jag gillat att bli). Konserten struntar jag i (även om Timbuktu är en favorit) men ljusshowen ser jag fram emot.

Förresten… lyssna på Svenska Björnstammen. Nytt favvoband

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s