Ab vs Morden i Vasastan

I somras var jag en vecka i Tyskland för att jobba. Jag hade så tråkigt, tomt på hotellet, långa möten och ösregn. För att ha något att göra började planera ett kalas. Efter lite funderande blev det dammiddag med mordtema. Exmaken o jag pratade ofta om att åka bort på hotell där man hade en mordgåta men så blev det inte. Istället köpte jag ett manus på nätet med namnet ”Mordet på slottet”.´Här får man rollbeskrivningar, historien och lösning. Inte mycket jobb att göra alltså mer än att skicka ut.

24 stycken tackade ja. Jag bokade festlokalen i huset o i lördags var det dags. Alla hade verkligen gett allt i utklädningen. Vi minglade, åt middag, tog livet av ett par stycken och avslutade med att spela rundpingis. Jäkligt kul.

Menyn bestod av lite plock (hembakade snacks med parmesan o basilika samt en med sesamfrön). Helstekt fläskfilé serverad med kantareller, sallad på gröna bönor, bacon o kapris, karamelliserade tomater, äpplen med pepparrot sauterade i vinäger. Desserten var ett rosa dessertbord- jorgubbsfromage, rosa dammsugare, whoppies med rabarberkräm och mandelmassrosetter.

En kommentar

  1. Åh det låter som en jätterolig fest! 🙂
    Bara Du kan hitta på sådans skoj. Om det finns möjlighet så lånar jag gärna manuset till en nyårsfest!

    Kram / Neda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s