Ab vs helgen

Förkylningssymptomen tog ut sin rätt i fredags. Jag landade i soffan med en påse Polly (lakrits o citron á la Dregen)

Lördagen blev lite mer aktiv. Frukost på Egg and milk. En stund på golfbanan med de nya klubborna följt av ett par timmars svampjakt i skogen. En liter gula kantareller och fyra liter trattisar fick följa med hem.

Söndagens aktiviteter bestod av städning o tvätt. Och cupe cake-kurs. Vilka konstverk det blev. Kanske inte så goda men grymt snygga. Vi var nio som var med på kursen- 6 stycken BT tjejer. En vän från frukostgängen. Min bästa väninna Fru Johansson. Fru J tog med sig en ny bekantskap. Vi hälsade på varandra, tyckte väl att hon stirrade lite på mig. Men sen insåg vi att vi gått i samma skola på låg – och mellanstadiet. Och samma skola på högstadiet. Och samma skola på gymnasiet. Hon kände igen mig men jag hade inte en susning vem hon var. Jag kommer ju aldrig ihåg någon, med alla år i resebranch och sen på flygplats, med alla människor som passerat har jag fått ett teflonminne.

Men människor känner igen mig, Så antingen såg jag gammal ut redan som barn. Eller så ser jag vansinnigt ung ut nu:-)

Söndagen avslutades med lådbilsbyggande. den är så snygg nu. Ser lite ut som Babars bil. mer rapporter om kalaset på lördag kommer senare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s