Balans

Igår fick jag en sån stark känsla av att sommaren snart är över och jag gör inget av den. Kände mig så sorgsen och lite ensam. Cyklade längs hamnen till Järntorget och tog en promenad längs Linnégatan. Det resulterade i lite shopping, en ny stereo.

Bästa radioaffären ligger på Linnégatan, en riktig radioaffär med en ägare som vet vad han säljer, inte bara ointresserad personal som på MediaMarkt…Hittade en mikrostero som såldes med 500 kr rabatt så jag betalade 800 kr. Konstaterade glatt att min gamla stereo tjänat ut, jag köpte den 1993 när jag jobbade på Gran Canarias.

Firade mitt inköp med ett glas rosé på Hos Pelle. Och en skvallertidning… Tänkte på att det inte var så farligt ändå. Tänkte på de somrar jag var i sommarstugan o var tvungen att stå ut med svärmor. Då blev genast livet lite bättre:-) Några vänner ringde för att fråga om jag ville parta med dem men tackade nej.

På vägen hem handlade jag svenska hallon och när jag kom hem gjorde jag sallad på hallon och nektariner. Så gott. det blev min frukost idag.

Tog ner min gamla stereo, monterade den nya. Skalade kablar och förlängde högtaslarsladdarna så nu står den perfekt i mitt mediaskåp (lite prettovarning… jag vet*s*)

Jag lånade ut gästsängen till min vänninas systerdotter, en trevlig tjej i 25-års åldern som skall bo hos mig några dagar. Vi satt o pratade några timmar.

Så dagen blev inte så illa i alla fall. Och idag skiner solen🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s