Liseberg

Det blev inget golfspel igår eftersom regnet öste ner mer konstant än tidigare. Istället kurade jag i soffan. Virkade på mitt nya projekt, en mössa. Men… den blev upprepad åtminstone en gång…

Tittade på massor av nyheter och analyser av händelserna i Norge. Till slut orkade jag inte höra mer eller ens försöka förstå galenskapen. Jag har pratat med mina norska släktingar men ingen av dem är personligt berörd, däremot är det chockade, förvirrade och arga. Precis som vi.

Igår eftermiddags träffade jag mamma, Vi gick på Liseberg. Unga fröken A jobbade och mamma blev så glad av att träffa henne. Och jag med naturligtvis. Mamma är lycklig över att fröken o jag umgås mycket och gillar varandra. Och jag med naturligtvis. Mamsen och promenerade runt ett tag. Jag vann en Twistpåse:-) Vi åt middag på Värdshuset. Vilken lyckoträff. De hade en meny från kolgrillen och jag valde sk kronkotletter. Perfekta, smakrika och grymt bra tillbehör. Allt till det facila priset av 159 kr. Mamma var så nöjd och glad. Jag avslutade med en klassisk svensk dessert som jag aldrig ätit förut- kalvdans. En typ av svensk panacotta kan man säga. Gott tillsammans med färska bär.

Nu är det jobb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s