Tvära kast

I veckan som gick var jag på Koster. Mitt Koster. Inget att göra med ex maken utan mitt eget paradis.

Jag roade mig bl a med att laga mat. Tänkte att ni kunde bli lite imponerade och läskade….

Första dagen serverade jag stekt havskatt tillsammans med ett berg av frästa nyplockade kantareller. Till det en kräftsås och så dekorerade jag fisken med insjökräftor

Andra dagen blev det grillade lammkotletter, ljummen sallad med haricot verts, bacon och kapris och en rödvinsås följt av sallad på päron och chevre.

Lite champagne, en o annan färsk jordgubbe och lite portvin slank ner

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s