Tillbaka

För en vecka sedan var jag tillbaka till mitt gamla hus för första gången sedan oktober. Det var en orolig vecka och det var långa steg dit. Fd tonårs A hade partaj. 35 av hennes vänner. Hennes mamnma med sambo, jag o exmaken var bjudna. Inte exmakens nya… det kanske var för mycket med två exfruar som bott i huset så att en ny blev för mycket:-)

Det gick jättebra. Unga fröken A:s vänner är härliga. Jag växte när de sa… ohhh är det du som QoFE… du som gör så mycket kul, du som har sån snygg lägenhet. Fröken A har berättat så mycket om dig. Det var en mallig QoFE. Och fröken A blev så glad för presenten.

Att komma in i huset.. ja det var ok. Tiden hade stått stilla. Han har inte gjort något med det. Samma stearinljus stod kvar som när jag flyttade. Det såg själlöst ut, tråkigt o utan tanke. Den största tanken var att jag aldrig bott där. Jag var en inneboende och det var aldrig mitt hem. Jag kämpade så för att få det att kännas som vårt men exmaken var aldrig intresserad- han var ju nöjd som alltid.

Jag rumlade hem vid halvtre från kalaset. En paus för att gråta lite blev det. En hel del prat med exmaken. Han lyckade ju få in att jag hade varit skitjobbig men jag är ledsen… jag tycker inte synd om honom.

3 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s