Sånt som jag gör

Ibland kan man ju tro att jag jobbar på dagis om man ser mina färgglada teckningar. Det kan vara svårt att se att detta är ett globalt project som kommer att hantera ca 50 000 kontrakt per år, har en investeringskostnad på ca 6 miljoner och kommer att användas av 5000 användare. Men det är sådant jag sysslar med på dagarna.

Helgen har varit trevlig. Lite afterwork på fredag. Frukost med tonårs på Avalon på lördagsmorgonen. Sen var det inte helt lätt att ta sig ur Vasastan när alla löparna sprang runt mitt kvarter men med lite list tog jag mig till Floda. Middag med fröken Siri o familj. Normalt brukar jag ju skriva rara fröken Siri men hon var inte så rar som hon brukar… lite gnällig snarare… men, men. Vinet var gott, maten smakade bra och sällskapet utmärkt.

Söndagen tillbringades först med städ och tvätt. Senblev det golfbanan i Nödinge ett par timmar. Middag med mamma och sen fick jag nattgäst när fröken tonårsA ville sova efter en fest. Fast jag vet inte riktigt när men det var nog sent sent

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s