Vanlig

Helgen har varit lugn men faktiskt trevlig. Middag o lite vin i fredags. En väninna kom hem så vi pratade lite om liv o jobb. Lammkorv med en sallad på vattenmelon, fetaost och rödlök– det var himla gott.

I lördags tänkte jag äta frukost med vännerna på Egg and milk men ingen var där. Typiskt när jag äntligen var hemma en helg. Istället blev det en tur till Sarons second hand. Jag tänkte köpa handdukar för att ta med mig på resan- praktiskt att bara slänga dem efter hand. Men det blev handdukar, tre orkidéekrukor i glas samt en fåtölj. Allt för det facila priset av 220 kr. Fåtöljen skall nu lämnas in för omklädning i samma tyg som soffan.

Igår blev det ett par timmar på golfbanan, lite slappande hemma o söndagsmiddag hos bekanta. jag fick med mig hem mitt balkongbord så nu börjar det likna något där.

Veckan som kommer… jobba, träna, spela golf, flyga skärmflygning o dricka vin.. precis som vanligt alltså

4 kommentarer

  1. Sarons second hand är grym! Där har vi fyndat vår takkrona som vi har i matrummet. Kanske ska pallra mig dit nån lördag framöver. Den var jättefin, fåtöljen!

    Skärmflygning låter grymt spännande!

  2. Kom ner en lördag så går vi på loppis. Jag tror de har stängt över sommaren så passa på före det. Kan utlova fika:-)

  3. Hittade en underbar tavla. Guldram, svart bakgrund och broderad med guldgarn. Texten ” Jordelivet är inte målet – det är vägen” köpte den inte men nu ångrar jag mig:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s