Påsk

Förra veckan hade jag ett möte i Tyskland med min arbetsgrupp. nu äntligen börjar de förstå lite på det sätt som jag jobbar. Högljutt, protesterande och kreativ kaos. Jag vill jobba med människor med starka åsikter, inte med några ja-sägare. Om de bara håller med så kan jag ju lika gärna jobba själv. Tyskar har inte helt lätt för det sättet att jobba på. Där är det vanligt med chefer som pekar med hela handen och som inte vill ta invändningar, kritik eller nya idéer som något positivt- att bli medhållen är det som man förväntar sig. Och sån är inte jag.

Nu har jag lyckats lära min grupp att protestera, tänka annorlunda och säga emot är något positivt och plötsligt börjar gruppen jobba bättre. Kreativiteten flödar och resultaten börjar att märkas.

Våren hade verkligen kommit till Frankfurt. 23 grader varmt och syrener som blommade. Vi hann med en lunch längs floden innan det var dags att åka hem. Eller inte hem utan till Falsterbo. En underbar påskhelg med golf, fantastisk mat, singstar, kubb och rosé. Femkampen på påskafton innehöll klassiker som stövelkastning och äggpickningstävlingMenyn var varierande- anka med apelsinsås på Skärtorsdagen, Ceasarsallad till lunch på långfredagen, mängder av vit tysk sparris på kvällen och härlig lammstek på Påskafton. Ett o annat glas champagne slank ner också…

Jag började varje morgon med att ta med mig kaffekoppen i den soliga morgonen. Satte mig vid sjätte hålet och tittade ut över min favoritplats i världen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s