Frågor…

I helgen kommer en god vän på besök. I somras började vi umgås efter att många år bara haft sporadisk kontakt. Från början är vi kursare från Handels för så där 100 år sen så då bodde hon här i Göteborg men har sen dess bott i Stockholm.

Nu kommer hon hit i helgen och då är frågan vad vi skall göra. Det som är bestämt ärgymnastiktävling på lördag förmiddag följt av fika på Da Matteo o titt i en ny blomsteraffär på Vallgatan men sen behöver jag tips.

Skall vi gå på after work på fredag? Tåget kommer in 1830.

Vad skall vi göra på lördagkvällen? Middag hemma? Teater, bio? Bra restaurang?

Skall vi göra någon utflykt på söndagen? Finns det nåt kul att titta på eller besöka? Utsällning, park, slott eller något annat.

Alla tips mottages tacksamt

2 kommentarer

  1. Utställning på Röhsska 15 februari – 8 maj
    >> COCKTAIL
    Flärdfulla modeutställning med ett 30-tal galaklänningar och tillhörande cocktailaccessoarer. Med en blandning av stilar och epoker, av bland andra Balenciaga, Elsa Schiaparelli, Christian Dior, Lanvin, Lacroix Jean Paul Gaultier, Cacharel, Martin Margiela, Hussein Chalayan, Victor & Rolf och svenska Fifth Avenue Shoe Repair ur Röhsskas internationella samling.
    Cocktail kommer att bjuda på spännande överraskningar som nya skor och plagg, vilka kommer att komplettera utställningen som kommer att vara i ständig förändring.

    Tycker att det passar dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s