Vardagsliv

Jag är hemma på kontoret efter en kort sväng till Frankfurt måndag o tisdag. Det var vårkänsla i Tyskland, 18 grader och sol. Nu skall jag vara hemma i flera veckor. Ingen resa planerad förrän Budapest i april. Så skönt att få lite ordning på projekt, träning och reseräkningar.

Livet har planat ut efter min totala dipp förra veckan. Det var en av de värsta veckor jag varit med om på mycket länge. Inte förlamande som i somras men ett djup på sorgen som var väldigt obehagligt. 1 april har jag möte med en ny psykolog– det skall bli väldigt spännande. Återkommer med rapport.

När jag kom hem hade jag fått lite give aways från ett av bolagen i koncernen. Massor av dammsugarkakor o godis. Kakorna gjorde att fru Å kom på besök… .. nice. Och jag fick gulla med lilla Siri. Avslutade dagen med ett långt gympass, fika med väninna K och sen strykning av vita skjortor.

Mitt sociala liv börjar arta sig. Det droppar ner en massa inbjudningar av olika slag. Visningar, middagar o lite annat krafs. Jag hinner inte gå på en bråkdel men det är kul med att bli tillfrågad åtminstone.

I helgen skall jag laga mat på Swedish taste med en väninna. Det skall bli skitkul att lära sig matlagning. Husmanskost står på schemat. Fika o ankmatning på söndag. Lite uppgradering av hemmet hoppas jag. Nästa vecka har jag en kollega på besök från Tyskland så jag skall ta hand om henne lite, cocktailklänningar på Röhsska, hantverkare kommer måndag, TUR mässa, symöte, teaterpremiär, middag med min bäste vän…

Och snart börjar golfspelet igen. Nu skall jag bara lära mig sova.

och nu är Barken Viking på plats igen. Hon har varit på varv i tre månader.

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s