Auhhhmmm

Hade en bra vecka med möte i Köpenhamn. Fast det är bara att inse att jag är känslig som fasiken. Minsta lilla kommentar, inte ens riktigt negativ, hugger som fasiken. Jag har ett självförtroende som inte ens är uppe på plusskalan.

Det gör också att jag inte riktigt orkar med alla människor utan drar mig undan. Mamma blev jätteorolig och ”tjatar” på hur jag mår. Det gör att jag bara blir irriterad och det är ju inte särskilt snällt mot henne som bara är omtänksam.

Samma sak med en av mina äldsta vänner. Jag har svårt att acceptera att de gick på exmakens 50års kalas, utan att ens fråga mig om det var ok. Vi har trots allt känt varandra i 25 år. Så jag har dragit mig undan och nu ställde hon mig mot väggen. Ville jag inte ha henne som vän längre? Jag var tvungen att svara att det ville jag visst men att jag måste få prata skit om exmaken och det kände jag inte att jag kunde med henne. Så sårade henne men jag orkar inte ens lappa ihop det. Kanske kan tiden läka sår

Skulle käkat middag med en gammal bekant i fredags men tyvärr var hon sjuk så jag åkte hem istället. Slackade runt i lördags, frukost på Egg and Milk, lite shopping och sen hade jag champagneorgie med 4 andra frånskillda kvinnor från Suburbia. Vi drack alldeles för mycket champagne och pratade. Om äkta män, om skillsmässor, ekonomi. Och kommer ihåg att jag berättade om en som inte hälsade på mig när det var fest före jul. Jag berättade om det också och de andra var inte förvånade… Kändes så skönt men också lite konstigt att jag inte sett det innan.

Sen blev det utgång. Nef, lokal och Palace. Jag vill inte vara singel, jag vill inte söka ny partner. Antingen var de 30 o tatuerade, eller så var de patetiska 50 åringar på Palace. Hur fasiken skall jag någonsin hitta någon som jag kan bli aningens förälskad i????

Jag får skaffa mig ett stort plakat och promenera omkring på stan… det kan ju inte bli sämre hugg än på Palace en lördagskväll. Och då kan jag lova att det blev inget hugg;-)

3 kommentarer

  1. Du ska inte hitta någon just nu. Vänta, snälla. Du letar av fel anledning och då blir det aldrig bra… Ingen vill vara ensam, men ibland måste man vara ensam för att inse vad det är man vill ha.

    Tiden läker sår.

    puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s