Man borde åka pulka…

…men istället så jobbar jag. Eller jobbar o jobbar… det produceras inte så fasligt mycket här om man säger så. Planerar lite möten, skriver nån agenda och avslutar lite gammalt krafs.

Skall snart avsluta dagen, gå förbi Granit och köpa en spagettiburk så jag slipper ha pasta i hela skafferiet. Jag letar efter en tvättkort på hjul så jag kan köra tvätten från sovrummet ner i tvättstugan. Hittar ni någon så säg till. Beställde en såssnipa från Le Crueset så nu börjar hemmet bli komplett.

I morgon skall jag var ledig. Det enda som står på schemat är att gå till frisören. Slingor och klippning men sen skall jag kura ner mig. Kanske sörja, kanske inte ens tänka att det gått ett halvår.

Kanske lite shopping inför nyår. Inte för att jag behöver en svart klänning till om man säger så:-) Skall på fest i Lerum med goda vänner. Exmaken är bortrest så vi krockar inte. temat på festen är ”danskt hygge”- det låter lovande.

Efter nyår blir det helgen hemma- lite fika med vänninor och röj hemma. Måndag åker jag till Östterrike. Tre skiddagar hos tonårs A. Sachertårta och födelsedagsfirande.

Och efter det drar jobbet igång. Det nya jobbet….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s