Julköttbullar á la ATZ

1 kg oxfärs
1 gul lök
2 tsk dijonsenap
2 msk fond (jag hade kantarellfond hemma och det gick jättebra)
1/2 dl potatismjöl
1/2 dl vatten
salt, pepper samt smör att steka i

Skala löken, mixa den tillsammans med vattnet till en slät puré. Blanda potatismjöl, senap och fond med köttfärsen. Stek små köttbullar i smör.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s