Tunn is

Hur mår jag? Det är svårt att definiera. Jag är inte ledsen hela tiden, jag gråter inte lika ofta men jag är fortfarande inte arg.

Fast lite ilska börjar bubbla upp- jag är irriterad för att han gjorde ett uselt jobb när han skulle hjälpa mig. Han slarvade sig igenom för att bara komma bort så fort som möjligt. Och det är inte det som gör mig arg- det som gör mig arg är att jag litade på honom. Att jag verkligen trodde att han var händig och duktig men att realiteten var att han var så egostisk att han inte kunde ens sätta upp ett skåp ordentligt eller limma en tapet så att den inte lossnade på två månader.

Jag var tillbaka på min gamla gata i lördags. Första gången sedan 2 oktober. Jag hade försäkrat mig om att ex maken inte var hemma när jag skulle på fest hos grannen. Det kändes när vi svängde in på gatan, där stod huset. Lika gult som förrut men jag kunde knappt komma ihåg att det varit mitt hem.

Jag gråter fortfarande när jag pratar om ex maken. När jag beskriver den besvikelse jag känner hur han behandlat mig och hur ont de omdämmen han gett mig (ni vet egocentrisk, otrevlig och lat)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s