Kontorsvecka

Tillbaka på kontoret men har inte lyckats producera så mycket. Läser lite mejl, gör reseräkningar och pratar lite med kollegorna men får inte ur så mycket av material. Högen på skrivbordet borde attackeras betydligt mer inspirerat.

Jag skall ta tag i det efter lunch…. tror jag. Först skall det bli lunch med gamla kollegor från resetiden. Sånt är alltid skoj.Veckan för övrigt skall bestå av jobb o träning. Kanske nån biokväll, ev en champagnedejt och sen ett party till helgen. Ett besök på Bagaren och kocken för att uppdatera hemmet, ett besök i Floda för att spanan in Familjen Å:s nya crib.

I helgen har det varit överdosering av julstämning. Hagas julmarknad i lördags. Lite glögg. lite shopping o sen hem för middag med vännerna. Det blev inte så mycket pysslat – istället blev det mat, prat, champagne o lite riesling. Söndagen blev det Haga igen men andra vänner. Mer fika och mer prat.

Kvällen avslutades med att min hemstylist kom förbi och ordnade köket. Alla borde ha en som Catti. Swooosch så fungerade köket mycket mer rationellt.

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s