Vänskap som logistikprojekt…

Igår var det utbildning hela dagen. Snabbt iväg till Riche efter kursavslut. Middag med mamma. Lite kändisspan- Anders Timell (caddy o lillebror) God mat och sen taxi till Oscarsteatern. Musikaldags- I hetaste laget. Inte världens roligaste men Henrik Dorsin var kul.

Idag började jag med frukost på hotellet. Andra kändisspanet- Bosse Bildoktor… Men hallå. Vart tog all glamourfaktor vägen???? Förra gången såg Vanja Lundby Wedin och hon är ju inte särdeles kul.

Sen tog mamma o jag på oss vinterkläderna och gav oss ut i ett julkortslikt Stockholm. Snön föll som dunkuddar som blev skakade. Hittade en fantastisk fåtölj på Room- en vintige från Indien som stått på någon järnvägsstation. Funderade mycket på om jag behövde den men 5500 kr och sen få med den på tåget talade emot. Det blev inget köp nu men tanken är inte helt avslutad.

Vi tågade iväg till ett museum- Hallwylska palatset vid Norrmalmstorg. Ett hus där tiden stannade 1910 (typ). En dramatiserad julvandring var supertrevlig, Vilka samlingar av saker det fanns och så mycket spännande prylar. Hann med ett besök på Marimekko- hittade en supersnygg yllekappa- tur att den inte fanns i min storlek. Möte med första väninnan- fröken U. Fick löjrom av henne o så fikade vi. Iväg till Gamla stan och julmarknaden. Träffade väninna två där- Åsa. Fick hemvärpta ägg att ta med hem.

En drink på en bar (grym combo. Varm äpplejuice, Xante, kanel och grädde. Mums) En massa prat och sen iväg till tredje väninnan- Fru R. Ny promenad genom stan. Skoprovning och mera prat. En snabb middag, hämta bagage och nu är jag på väg hem till Göteborg igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s