Sj sj gamle vän

Avslutade dagen med konstlotteri på jobbet. Vann inget alls…. hmpf

Snabbt iväg till Centralen för att åka till Stockholm 1842, Men icke… tåget lämnade 2110 så det lär bli en sen natt innan jag kommer fram. Utbildning i morgon. Avslutningsmiddag med kursarna. En gammal god vän är i Stockholm samtidigt så det blir lite drinkar i baren efter det. Vi reser båda mycket men lyckas aldrig vara på samma plats samtidigt. Jag var i Wien måndag och tisdag, då var hon där onsdag. Jag är i Köpenhamn på fredagen, då har hon lämnat Danmark på torsdagen… Men om flygen går i morgon så blir det nog en par glas bubbel på hotellet.

Utbildning torsdag, sen iväg för middag på Riche och sedan Oscarsteatern efter det. Musical- I hetaste laget. Fredagen blir det lite kultur. Dramatiserad julvisning på Hallwylska palatset och sen Gamla stans julmarknad. Skall försöka träffa en vännina på Hallwylska, en för lunch i gamla stan och en för drinkar på hotellet före hemfärd.

Jag har varit mycket i Stockholm det här året. Numera behöver jag ju inte bo hos svärmor i deras hemska utdragssoffa utan kan med gott samvete bo på hotell. Och som jag testat hotell. De skall ligga hyfsat till – gärna runt Vasastan/Östermalm. Inte vara för opersonliga och trista. Inte vara för sunkiga. Inte kosta en förmögenhet.

Eftersom jag stannar flera dagar skall det helst inte vara för små hotellrum. Jag gillar Grand men det är för dyrt så jag har testat Birger Jarl, Nordic light, Rex och Hellsten de senaste gångerna. Små rum som gör att man inte har ett skrivbord, inte kan packa upp väskan och gå  in på badrummet. Snygga designade badrum men så små att man får backa in. Och ändå betalar jag mellan 1400 och 1600 kr… grrr. Nu skall jag testa ett nytt hotell som vi har avtal med – Clarion sign på Norra Bantorget. Återkommer med rapport

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s