Det första ljuset tänder vi

Första advent. Min stora adventssljusstake är tänd. Min nya för levande ljus har kommit fram. Första ljuset tände jag i morse.

Helgen blev inte som jag hade trott. Ingen after work i fredags men efter lunchen med storebror var jag rätt utmattad så en kväll i soffan var inte helt fel. Att träffa syskon väcker många tankar om livet, om vad jag ville göra med mitt liv, om vad som formar en människa och vad jag sökte hos exmaken.

Lördagen började med Hagabadet. Total kroppsskrubb och inoljning. Badade, bastade och åt frukost. Total njutning. Köpte med mig hem en oljespray hem så nu skall jag ta hand om min torra hud.

Träffade mamma i Haga. Lite shopping av praktiska saker som möbeltassar, elkabelrännor och blockljus. Sen strövade vi igenom Hagas julmarknad. Så pittoreskt, man väntade att se Tant Grön komma skridande. Vi avslutade med värmande italiensk lunch. På kvällen träffade jag väninna och gick på Liseberg. Mer glögg, kaffe och julstämning. Men hu så kallt det var- långkalsonger, curlingkängor, fleece… you name it. Skulle egentligen haft en middagsdejt men han var sjuk. Vi får väl se om han vill träffa mig någon annan gång.

Söndag med tvätt och jobb. Är bara matt, inte glad men inte ledsen. Sorgsen och lite nostalgisk. Så många gånger exmaken och jag var på Hagabadet tillsammans. Sörjer de vackra minnena men kommer inte ihåg vad vi gjorde förra året.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s