Tummhållning

Idag är det dags för kvalificerad tummhållning. Kommer elektrikern eller inte? Skall jag äntligen kunna sätta upp en taklampa i hallen? När jag pratade med honom i måndags sa han ”jag kommer under förmiddagen”… Det måste väl vara extremt precist för att vara en hantverkare….

Förhoppningsvis kommer jag i kväll ha lampa i hallen, ljus över diskbänken och uttag som fungerar. Och mitt skrivbord har äntligen kommit så det skall hämtas ikväll. En hall i ordning väntar. På lördag kommer Catti för att styla min hallgarderob så det bir struktur på den. Det skall bli så spännande att se hur det funkar.

De senaste dagarna har varit riktigt bra. Inte glada men lugna. Tills igår. Då kom ett bakslag. Jag vet inte varför det blev igår men jag var bara ledsen. R fyller 50 på onsdag och jag köpte födelsedagspresent till honom. Kanske var det därför. Kanske för att han har sin bal nästa vecka och jag inte är välkommen. Kanske för att jag inte kommer ihåg hur det var att bo i Suburbia. Det är som de 6 år jag bodde där är bortsuddade eller åtminstone i ett töcken. Mina tankar har ändrat sig de senaste dagarna, min analys har blivit lite annorlunda. Jag är fortfarande inte arg men jag börjar närma mig irritation.

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s