Fyndhörna

Det blev ingen fredags after work. Efter hemmajobb och elektrikerbesök (ja det kom verkligen en hem. Han tittade över det som skulle göras och återkommer om en vecka. Det är bara att hålla tummarna att det blir av) gick luften totalt ur mig, Åt inte på hela dagen, det kan ha haft en inverkan. Kände mig ensam och olycklig, när jag försökte sätta fast sladdar (kabelrännor som jag fäster på listerna så man slipper se fula antennkablar o förlängningssladdar) så gick det inte så lätt som jag hade tänkt. Sen låg jag på golvet och grät i över en timma. Den gången grät jag över mina misslyckanden, för att jag gjorde fel, för att jag inte förstod, för jag trodde att kärlek kunde övervinna olikheter och se den riktiga människan.

Cykeltur på en timma, getost och en påse godis istället för Incontro.

Lördagen var en test i socialt nätverk. Jag inser att jag har fantastiska människor i min närhet som finns där för prat, tårar, skratt, champagne, frukost, hemfix… ja livet. Så närsjälvkritikens våta filt trycker ner mig brukar jag tänka på dem som finns i min närhet och står ut med mig.

Det blev fika med Addiz på Egg and milk. Sen kom guddottern och fröken C. Vi gick till Sarons för fyndjakt. Jag hittade 4 glasburkar att ha i skafferiet, en ostkniv i silver, picnicbestik, en glasvas att ha odlingsglockan i, en ljussläckare, en svart ljusstake att sätta en kruka på och ett broderat förkläde som skall ges bort i julklapp till matlagarväninnan E. Så nöjd med mina fynd för 275 kr tillsammans. Sen gick vi hem till mig för lunch- soppa med bönor och lammkorv, vin och bröd. Kaffe och Jossans fantastiska biscotti (suck… nu är det bara två kvar…). Vi avslutade med tavelhängning. Två tavlor kom upp, tre andra placerades men det fattades betongkrokar i min verktygslåda så det fick vänta. Men snart kommer de upp.

Avslutade lördagen med middag hos familjen M. Fondue och vin. Slappande i TV soffan som en vanlig lördagkväll. Jag fick sågat distanser till soffan (så att den inte åker in i tapeten) innan jag åkte hem. Distanserna skall jag snart fixa.

Var har jag lagt biljetterna till dagens föreställning? Har jag hämtat ut dem? Jag har inget minne av det alls, men det var i juli så min hjärna funkade ju inte.

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s