Otrevlig, egocentrisk och lat

I fredags var det dags. En massa pengar bytte ägare och jag fick en lägenhet. En litet, liten kort sekund hade jag jättemycket pengar på mitt konto…

Jag köpte mig en halv flaska champagne och ett nytt champagneglas innan jag öppnade dörren för första gången. Det var mycket varierande känslor som flög omkring innan jag bestämde mig för att detta skall verkligen bli MITT hem. Jag satte mig på balkongen och njöt av skumpan och solen innan jag satte igång att jobba.

Hela helgen har jag spenderat i lägenheten och det har blivit en hel del gjort, Balkongen är skurad, två överskåp är uppskruvade i köket, kyl och frys har bytt plats, några nya kökslådor är monterade och inredning i städskåpet är uppsatt. Jag har plockat upp fem flyttlådor så nu finns det lite grann i skåpen. Igår installerade jag en kökslampa med allt var sladdar och sockerbitar heter. Det sista var att jag bonade köksgolvet. Exmaken tapetserade om sovrummet- det kommer att bli så bra med en grå ECO design-tapet. Det är en tapet med lite tygkänsla och struktur.

Nu väntar jag bara på att målaren skall komma. Han skall måla tak i vardagsrum och hall, sen skall han tapetsera där med. jag hoppas verkligen han är klar tills på fredag- då kommer flyttbilen.

Och rubriken… ja det är exmakens omdömme om mig som han gav i helgen

5 kommentarer

  1. Alltså sluta umgås med folk som inte uppskattar dig!! Du förtjänar så mycket bättre ska du veta.

    Han kunde inte ha mer fel i sitt omdöme.

  2. Det finns ju ett uttryck, man blir som man umgås. Fast åandra sidan har jag svårt att se att de egenskaperna verkligen ska passa in på dig. Undrar om han tittade sig själv i spegeln? Nu är det inte långt kvar innan du slipper umgås med en person som inte uppskattar ditt härliga jag och bara snor massa energi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s