Raspberry sour

Idag är det torsdag den 23 september. I morgon skriver jag på pappren för den nya lägenheten. Sen skall jag åka över för att börja skruva upp köksskåp, tapetsera sovrummet och allmänt fixa i ordning. Måndag kommer målaren för att tapetsera hall och vardagsrum. Fredagen den 1 kommer flyttfirman. Och sen är det över. Tre månader av total förvirring är över. Jag är inte längre R:s fru utan singel-Mia igen. På ett sätt är det skönt att jag äntligen är framme vid slutet för det finns ju ingen återvändo. På ett annat sätt är det förfärligt.

Jag är ingen snäll människa, jag önskar inte R välgång och lycka. Jag önskar att han blir ensam, ledsen och övergiven. Att han kommer att sakna mig så det värker i honom så som sorgen har förlamat mig. Jag önskar att han kommer att ångra sig och att jag kan stå där och säga nähä – du är inte välkommen här. Så barnslig är jag…I tisdags var jag utbjuden på middag av leverantör. Vi gick på Lilla torgets vinkrog. Jag var lite misstänksam- jag brukar inte gilla mysiga krogar med källarvalv i vanlig fall (lite lätt planksteksvarning) men detta var en otroligt positiv överraskning. Vilken mat- precis så jag gillar den. Rena enkla smaker, inte blandat och inte dränkt i sås.

Först lite champagne, sen en förrätt med löjrom, potatisplättar, kallrökt lax och citronskum. Sagolikt gott. Varmrätten var hjortkött, en pannkaka med svampar och gruyere, ett mos på pumpa o vitlök samt en sås med calvadoslingon. Mums. En meny ink dessert kostar 399- enormt prisvärt. Efter middagen gick vi på Elite Plaza, deras hotellbar är min favorit. Jag drack en Raspberry sour- så nära himmelriket man kan komma.

Jsg har en middagsdejt… en riktig dejt…. första på 8 år… hur skall jag fixa det?????

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s