Helg

Igår var jag på hotellvisningsresa i Trollhättan och Vänersborg. Fikade i en kåta på Hunneberg, kollade Ronnums herrgård där precis Lars von Triers filmgäng checkat ut (inget span på Keifer Sutherland här inte men har faktiskt lite smaskigt skvaller…) följt av middag på Alberts (skummad kräftsoppa med pilgrimsmussla, stekt sjötunga med oxsvansragu och rödvinssås och till sist en honungskaka med basilikaglass. Hemma åt de filmjölk….)

I helgen väntar full aktivitet. Just nu är det mitt recept för att hålla näsan ovanför vattenlinjen. Ikväll är det 80-tals middag på Lipp, ett ställe jag hängt på sen de öppnade 88, så det är ju passande. Gamla väninnor så det kan nog bli trevligt. De skall nog fortsätta parta efter middagen men jag är inte på humör för det. Jag vill inte hamna på Palace tillsammans med alla andra medelålders tanter och tycka det är veckans höjdpunkt.

 Istället blir det golf på lördag, kanske lite fika med en gammal klasskamrat från högstadiet (vi återsågs på Facebook efter många år. Hennes man har också lämnat henne. Tala om klubb…). På söndag blir det dop (köpt världens coolaste doppresent men jag tror att den unga damen som skall döpas tjuvläser min blogg…)

Söndag kväll skall jag på Liseberg. Med blivande ex maken. Skall vi stå ut de sista tre veckorna måste vi göra något. Just nu surar vi bara så jag tänkte att om vi åker Balder tills vi svimmar kanske vi kan få något annat att prata om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s