Semesterplaner

Tre veckor kvar av jobb före semester. De resterande veckorna på jobbet är ganska intensiva. En vecka på kontoret, en vecka av möten i Paris ochs sista veckanblir en blandning av allt- ett möte i Tyskland och lite upprensning här på kontoret.SydKoster
I år blir det ingen segelsemester utan några turnéer i Sverige. Lite hemfix i huset och lite tapetsering hos mamma. Sen ger vi oss upp i Bohuslän- ett stopp hos goda vänner i Ljungskile och ett stopp hos kamrat på Koster. Sen avslutar vi med skogsstopp hos Lina i Dalsland. Vi packar med en uppsättning champagne och så får vi se hur det går och var vi hamnar.

Veckan efter åker vi till sommarstugan i Sörmland. Vi skall fira svärfars födelsedag på Wreta gestgifveri utanför Nyköping, Vi stannar några dagar vid havet innan vi beger oss till Stockholm.

    

 

 

 

 

 

 


Wreta gestgifveri
Sista anhalten är Stockholm. Vi har ju alltid tillgång till lägenhet i Vasastan så vi stannar där någon dag inann vi åker till Dalarö för att paddla havskajak i två dagar, Vi har bokat ett paket som passar mig. Jag paddlar gärna men gillar inte att sova i tält. Det gör inget om det regnar när jag paddlar bara jag slipper att sova i fuktiga sovsäckar och sura strumpor. Paketen innehåller kajak i två dagar, en övernattning på Dalarö hotell, lunchpaket och middag. Och bastu.. nu kan det regna bäst det vill:-)

Ja sen var de där tre veckorna av semester över…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s