Helg.. igen… nice

Nu väntar en helg utan en massa saker som är inbokade. Högst på prioriteringslistan står trädgården. Den skriker efter omtanke och kärlek just nu. Gräsklippniningen är eftersatt, rävsvansogräset har tagit makten över rabatterna och maskrosorna har parad på parkeringen. En och annan hängränna skulle behöva rensas från pinnar.

Idag skall maken och jag fira. Fira att vi klarade av studenten så bra, fira att jag klarade av att ha ex fru samt svärmor i huset och fira att livet är rätt bra. Gåslever och Sautern som maken tog hem från Paris. Jamon serrano som jag köpte på Mallorca samt nektariner från ICA Kvantum:-)

I morgon skall vi fira tonårs A och student F som fyllde år häromdagen. Det blir brunch på stan hela familjen. På kvällen kommer några vänner över på middag. Vi hade alla studenter i fredags och vi tänkte att det var ett trevligt sätt att göra slut på rester. Vi har lammkorv över som skulle varit nattamat (men som aldrig blev av) och baguetter. En familj har fryst tårta och de andra har småplock- oliver, kapris och soltorkade tomater. Det blir en bra blanding av knytkalas.

Sen måste jag gå igenom min garderob inför nästa helg. Då väntar ju stort kalas i Stockholm. Kolla igenom skor, strumpor och smycken. Kläder är väl hyfsat klart men ännu har jag inte hämtat kjolen hos sömmerskan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s