Normal

Måndag morgon på kontoret. Inga kalas i veckan, inga gäster, inga evenemang. Ett par dagar i Stockholm på kurs och en studentmottagning (som gäst…) är det som finns i kalendern.

Men det har varit en kanonhelg. Studenten förflöt bra. Frukost, utspring och mottagning. Massor av gäster, suverän mat, perfekt väder och mycket vin gjorde en perfekt blanding, Håll med om att bag- in-boxvinet passade perfekt.

I lördags blev det bio- Sex and the City II. Jag vet att det kanske inte är världens bästa film men jag gillade den. Funderingar om livet passade bra in på de tankar vi har hemma. Vad gör man med sitt liv- vad skall man drömma om? En drink på stan efter filmen med goda vänner var ett perfekt avslut.

Igår firade vi nationaldagen (inte att svärföräldrarna åkt hem*s*) med picnic i Slottskogen. Symfoniorkestern spelade, solen sken och vi smaskade godsaker. Det var så kul att se så många av BT-babes men alla nytillskott. Några andra av mina vänner kom dit och mamma med Knut kom förbi. Sen somnade jag gott i soffan när jag kom hem…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s