Förvirrande väder

Just nu är jag komplett garderobsförvirrad. Ena dagen blåser det höststormar och ösregnar, nästa dag är det sol och 19 grader. I onsdags ösregnade det, huttrade hem på pendeltåget innan det var dags för het kycklinggryta och rödvin. Klämdagsfredagen var solig och varm. Började med träning- kettlebells. Fortsatte med lunch på uteservering med bästa väninnorna och avslutade med frisörsbesök. Ny väldigt kort frisyr, passar till sommaren men det kan misstas för en Gustav Vasa liknande frisyr om man har otur.

I lördags var det regn igen men ett vårlikt regn. Det luktade underbart av vår och det var så grönt att det nästan gjorde ont i ögonen. Jag cyklade runt min lilla förort och njöt. Lite ärenden och sedan blev det middag hos goda vänner. Grill och vin passade perfekt en ljum vårkväll.

 Vad skall man ha på sig egentligen. Mina ben är fortfarande vita så de tonar i blått så kjol utan strumpbyxor är inte att tänka på. Men strumpyxor känns ju väldigt vinteraktigt… Tur att det är semester nästa vecka så benen kan få lite färg

Idag skall tonårs A på bal, det är ju snart student. Maken och jag skall hänga utanför Valand för att spana in henne. Snygg klännnig, stajlat hår… det blir mycket att fotografera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s