Undrens tid är inte förbi…

En härlig helg. Lång och ledig. Vi har varit hemma hela helgen så huset har fått sig ett par rejäla omgångar av skötsel. Och det bästa av allt… efter tre år har vi numera balkongräcke. Yippiii. Det gamla blåste ner i en januaristorm och igår kom det nya upp. Inte utan knorr från min sida om man säger så men nu är det glömt för räcket sitter uppe!Jag passade på att försöka mig på att sy… att jag inte har lärt mig att jag inte kan. Min syslöjdsfröken hade kunnat informera mig, precis som hon gjorde i tredje klass- handarbete är inget för mig. Svor och gjorde fula grimaser till symaskinen men den gjorde i alla fall inte som jag ville så nu ligger den i högen för saker till tippen…. Jag skall ge mig på jakt efter ny (begagnad) symaskin på Blocket- en sådan som gör som jag vill.

Vad har hänt mer i helgen- det började med trevlig fika i onsdags. Ösregn och så långt från vårkänslor man kan komma med Addiz, Neda och jag fick en trevlig fikastund. Och söte Oliver var ju med. Ett charmtroll av klass.-)

I torsdags begav vi oss till restaurangen på Norsesunds station. Det var quizdags. Trevliga kamrater, god mat och så vann vi… En himla bra kombo. På väg hem var det så vackert. Spegelblank sjö och vårdofter.Att fyra lediga dagar kan gå så fort… Tur att det snart är semester

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s