Instängd

En bra fest men jag gick hem tidigt. 0715 hade jag en taxi beställd för att 0745 vara på TV huset i Göteborg. Jag gjorde nämligen en Jossan i söndags- dvs var med i ”Vem vet mest”. Jag passade på att anmäla mig när Fru A var med i vintras. Det var himla kul- jag har aldrig varit på TV inspelning förut. Imponerad av arbetsorganisationen– alla visste exakt vad de skulle göra. Ordergivningen var som på ett fartyg. Programledaren var kul- lagom allvarlig och lagom skojig. Hur det gick? Mitt mål var att svara på en fråga åtminstone. Det gjorde jag så man kan ju säga att jag inte gjorde bort mig åtminstone:-) Men det gjorde ju att jag satt inomhus halva dagen när det var en sådan skön vårdag.

Stolarna blev ihopskruvade tillslut. Maken gjorde det medans han kollade sportnytt igår kväll. Det blev himla snyggt med vita stolar till trädgårdsbordet och det gröna vaxduk med vita prickar som jag köpte förra veckan (fast jag mätte fel…. )

Nu väntar en vecka på resande fot. Det ser ju ut som askmolnet flugit i väg. I morgon blir det Dusseldorff, onsdag och torsdag utbildning i Stockholm. Fredag är ju Valborg- då är det dags för traditionell champagnefrukost med gamla studentkamrater. Tänk om alla frukostar innehöll skumpa… me likie:-)

3 kommentarer

 1. Hej!

  Idag visar jag äntligen hur du kan göra ett eget kakfat…
  Men jag kommer troligen att tillverka fler som blir till salu… Håll utkik hos mig!

  Mvh

  Karin

  Ps. Missa inte tävlingen ”Loppisboken” hos mig.. Ds.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s