So very British

I måndags åkte jag till London. Konferens med mina regionala kollegor. Första dagen hade vi en dag av samling, Jag föreberedde mötet lite, hann med en promenad till runt i the City och hälsa på deltagarna. Vi bodde på Apex City of London hotel i närheten av Lloyd’s och Towern. På kvällen åt vi middag på hotellet. Gästmatsalen var grymt cool i svart och röttMaken var på tjänsteresa i England samtidigt så han passade på att titta förbi o sova över. Himla revligt att ha chans att ses på resa ibland.

Möte tisdag och onsdag. Studiebesök på Lloyd’s på tisdagen. Onsdag kväll åt vi middag i Soho på en suverän indisk restaurang, Mohti mahal. Spännande och annorlunda indisk mat från en massa olika regioner. Onsdagskvällens arr var ännu bättre – då gjorde vi en promenad på South side tillsammans med en guide. Så härligt brittisk. Underbart uttal och härligt torr humor. Vi avslutade med middag på en anrik pub, the George. Var det kryddstarkt på indiska krogen så var det betydligt mer engelsk kryddning här. Fantastisk servitis som kallade alla ”love” och ”darling”.  

 

 

 

 

Den sista kvällen passade vi på att ge oss ut på lite äventyr. Vi åkte till Notting Hill för en fish and chipsmiddag (även om jag åt paj) på traditionell pub- lord Wellington. Vi strövade omkring i det färgstarka området och tittade bl a på The travelbook store. Det var den butiken som Hugh Grant jobbade i filmen ”Notting Hill”.

 

 

 

 

 

 

Hemresan.. ja det blir ett kapitel för sig. 7 länder på 20 timmar …

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s