Uppståndelse

God fortsättning (om man nu säger så vid påsk). Vilken härlig helg det har varit. Fest, kultur, vila, sol och god mat… livet kunde vara värre:-)Började torsdagen med teater med mamma, en ursöt liten föreställning om kärlek. Snörvlade mig igenom slutet som var så sorgligt och romantiskt. Strosade hemmåt och sprang på supergravida Lina. En kopp kaffe och en före-bild (ja nästa gång vi syns lär ju hon vara förlöst) innan hemresa. På kvällen blev det middag med tonårs A o student F- kul när alla är hemma.

Fredagens party blev en succé. 30 personer kom. Alla fick vispa sin egen äggtoddy när de kom- vilken liv det var. Och så fick de ett konversationskort så de hade något att prata om… som om det behövdes… Men det var också en typ av gruppindelning så att alla olika grupper mixades. All mat tog slut, 2,5 liter gin gick åt och dansgolvet var välbesökt.

Påsklunch och fika i solen på påskafton, för övrigt gjorde vi inte mycket. Plockade undan, spelade spel och sov middag. Påskdagen var inte så annorlunda förutom att lunchen var hos mamma istället. På annandagen blev det mycket eld. Vi eldade trädgårdsrens tillsammans med grannarna. Det blev en spontan-knytkalaslunch så vi var 15 stycken som åt lunch i backen. Så mysigt. Pyromangenen fick njuta lite:-)

Nu väntar vecka med avdelningsmöte, bowling o Tysklandsresa.

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s