Äntligen tillbaka på kontoret

Det är nästan två veckor sen jag var på kontoret och jag måste säga att det är skönt att vara tillbaka. Lika skönt att vara hemma i sin egen säng– det har varit alldeles för många nätter på hotell det senaste. Men nu väntar nästan två veckor hemma- det skall bli så härligt med en påskhelg hemma.

I onsdags åkte jag till Stockholm. Två dagars utbildning som var verkligen givande- avtalsrätt och skadeståndsbedömning stod på schemat. Första kvällen var det mingel med kursdeltagarna, vi skall ju träffas under fem tillfällen under året. Andra kvällen blev det lägenhetstitt och middag ute i Enskede med vännina.

Fredagen var ledigt. Fru M från Göteborg kom upp. Vi började med shopping i Sickla. Sjal, örhängen och skor hamnade i påsen. Årets första utomhusfika i solen- så underbart. En liten chokladtillverkare som heter Puss o Kram med både chokladtillverkning och café. På kvällen träffade vi ytterligare en vän för middag på Eriks bakficka vid Narvavägen på Östermalm. Höjdarställe- kanonmat till bistropriser. Hemgjord lammkorv med confiterade tomater fanns på tallriken.  Och sen var det höjdpuntksdags… Björn Skifs på Cirkus. My oh my så bra han var- 2,5 timmar på scen, alla låtar, grymt bra band och dansare. Vi sjöng/vrålade Ogha chacka 🙂 och dansade till Michelangelo

Lördagen började vi med fika på Söder (kändisspan Gert Fylking), hantverksbutiker och lite inredningsspan. Över till Östermalm– Bruka, Åhlens, saluhallen och sen avslutade vi med att äta brunch på Berns Asiatiska.Och vilken brunch… inte en amerikansk pannkaka så långt ögat nådde. Istället var det dumplings, sushi, sallader, thaiwook och inte minst… 15 olika desserter… Brulé, citronkräm, blåbärsmousse, tryfflar, chokladkakor, frukt… 

 Rosévinspremiär (ett Peter Lehman-vin som var riktigt gott). 3 timmar senare stapplade vi ut med fyrkantiga magar. En lång promenad för att smälta maten innan det var dags för kvällsaktiviteter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s