Gårdagens meny

Fredags kvällen var otroligt trevlig. Kocken Dan Lexö lagade mat, Frimurarnas lokaler var fantastiska och sällksapet var trevligt. Mycket mer lättsamt än vad jag någonsin trodde.Lördagens utflykt startade med shopping på Freeport och fortsatte med promenad längs havet. Frillesås var ingen särskilt mysig by med pensionatet var trevligt och enormt personligt.

Vi bjöds på följande:

havskräftscotail med palsternackscrudité
chablis 2005
*
Marulk med gnocchi och anjoviscreme
Premier cru Fourchaume 2007
*
Hjortrongranité med olivflarn
*
Ryggbiff, sparrispotatis, portvinssky
Lamuri Tasca d’Almerita 2005
*
Citruspanacotta, hasselnötschrunch och hallonkolasås
Muscat de Beaumes de Venise 2007

Det slank ner kan man säga…

Söndagen avslutades med fikabesök hos vänner på Onsala, promenad med mamma o Knut, veckohandling och femmil på skidor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s