Helg.. igen

Jag har överlevt veckan även om den varit tuff. Två dagar i Tyskland, årets värsta möte och en riktigt snöig hemresa. men nu är det över. Det var tjafsiga diskussioner, 10 personer mot mig och stora skilnader i åsikter. Frabkfurts flygplats i flera timmar och med osäkerhet om det gick att landa i Göteborg.

Idag skall jag sluta tidigt, gå på stan med mamma och sedan veckohandla. Det lär bli en liten överdos av tulpaner idag tror jag. Krämig risotto och varmrökt lax till middag, Maken är snuvig så det blir nog nerbäddning av honom i TV-soffan…

I morgon skall jag ladda batterier tillsammans med vänninorna. Vi skall till Gullmarsstrand i Fiskebäckskil. Ett sk havsbrispaket väntar på oss. Afternoon tea, havsbadsritual (inklusive frukt, vatten, te, juice, tofflor samt lån av badrock), välkomstdrink och 4rätters supé.  

Det skall bli skönt att bada, prata och dricka sliskiga drinkar. Bok och promenadskor är nerpackade. Men först måste jag köpa silvriga strumpbyxor att ha till kvällen.

Fast ett orosmoln.. eller flera moln.. det skall tydligen snöa så mycket att SMHI avråder från tranpsorter… tål att tänkas på så man inte hamnar i snödriva istället för vid ett champagneglas….

Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s