Magi

Det har varit en bra helg- en riktigt bra helg. Inledde på fredagen med after work med bästisarna. Ett par glas vin på Incontro innan jag skruttade hem i kvällen.

På lördagen var det frukost med bröllopstjejerna. Klockan 10 var vi hemma hos Jossan– alla utom Addiz som håller sig i Stockholm. Vi pratade, tittade på nytillskott i form av små barn och åt god frukost. Amerikanska pannkakor, smoothies, frallor, scones, muffins… mums.

Lite hemfix, promenad, veckohandling och middag med maken. Och ett par glas champagne. En väldigt bra dag.

Igår var det alla hjärtans dag. Jag överraskade maken med ett träningspass på mitt gym. Vi körde ett sk MRL-pass. Mage, rumpa, lår läser man ut det. Ett stepp-pass med styrkeinslag. Jösses så slut jag var efteråt. Jag är verkligen inte koordinerad men jag tror maken är aningens sämre. Vi svettades och skrattade, efteråt belönade vi oss med semla på Ahlströms.

Eftermiddagen avslutades med en magisk konsert. Manskören Hellmans drengar hade konsert i Domkyrkan. Fantastisk kör, underbar stämning och fullsatt. Första gången jag stod upp i kyrkan, applåderade och bussvisslade. Har ni chans att lyssna på Hellman- gör det. Passande avslutade de sin konsert med sång från vårt bröllop- Your love is my love.  Riktigt romantiskt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s