Tulpaner

Vilken skön helg det varit. Fredagens soffläge inspirerade till en lugn men social helg.

I lördags städade jag huset, tvättade och fixade hemma. Cykeln blev inlämnad på vårservice… nu skall bara snön smälta så att jag kan sätta igång att trampa. På eftermiddagen fick jag besök. Vi pratade och fikade i flera timmar. Så trevligt. Scones o marmelad följt av nötbakelser med dulce di leche och björnbärspaj. Mums. Carina hade bakat pajen och Julie kom med härliga tulpaner. Tack snälla

På kvällen var fest hos goda granner. Afterskistämning med gulash fast inte så mycket till pjäxdans. Men himla trevligt var det.  Många glada återseenden och gott vin. Fast alla gästerhade nog haft samma tanke… jag tror värdinnan fick närmare 150 tupanerIgår träffade jag vänninorna på stan. Först konst på Vasa konsthall. Första gången jag var där- klart värt ett besök. Fika på Mahagonny efter det. Sen la jag mig i soffan igen:-)

Nu väntar en resvecka. Tyskland hela veckan. Vi skall till den enda staden i Tyskland som har ett namn som börjar på X (Xanten). Maken kommer hem från Japan så vi möts i dörren. Helgen som kommer skall jag på prathelg med väninnor. Härligt hotell, god mat och skönhetsbehandlingar väntar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s