Helgrapport

Så här blev helgen

1. Torsdag. Resa till Tyskland. Framme på hotellet vid 22.

2. Fredag. Möte med koncernens CFO. Intressant att få presentera mina jobbplaner för honom. Julfest för avdelningen på italiensk krog. Gott vin, smaskig mat och läskande drinkar. Ute var det kallt och snön föll.

3. Lördag. Avfärd från hotellet 0745. Hem till Göteborg via Munchen. Trodde vi. Istället så blev vi sena från Dusseldorf då det var 13 minusgrader och planet inte vill starta. Vi kom för sent till anslutningen i Munchen. 250 meter lång kö till servicedisken. Det slutade med att vi blev sittande på flygplatsen i 11 timmar. Istället för att landa 1320, handla gran, storhandla mat och gå på årets favoritkalas satt jag på en flygplats. Tröstshoppade Clarins ansiktsvatten och OPI nagellack. Funderade allvarligt på att köpa en Hermesscarf för 400 euro men la ner det när jag sansade mig.

Gick in genom dörren hemma precis vid midnatt. Satte in skinkan i ugnen och efter det var det läggdags.

4. Söndag. Fixade hemma, griljerade skinka och gjorde rödkål. Klockan två kom alla lunchgäster ink Knut (hunden). Trevligt julbord och massa prat. När alla gick hem vid 18-tiden la jag mig i soffan och reste mig inte förrän det var dags att borsta tänderna.

Nu väntar bara två dagar av jobb. Sen är jag ledig. Idag är det först yogadags sen skall jag hem och njuta av att städerskan gjort julstädning idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s