Helgrapport

I helgen hade vi inga resor inplanerade eller gäster på besök. Det var första gången på fem veckor som vi faktiskt var ensamma hemma båda två.

Vi startade med en traditionell fredagskväll. Räkor och mousserande vin till middag. Lite backgammon och sen somnade jag i soffan till Skavlan:-)

Lördagen bjöd kanske inte på sol men väl uppehåll… Yippie. En lång och slappande morgon med te och GP i sängen innan vi gav oss av till Alingsås. Lärde maken att ”fika i Alingsås” inte alls betyder bara fika utan även minst fem stycken inredningsaffärer. Tänk att han lärde sig något nytt trots att han är på sitt femtionde:-)

Det blev andventskrans på torget, lite ost i från det lokala mejeriet i Magra, nya skärbrädor från Global förutom en lång fika. På kvällen var vi och våra vänner från vår förort på besök i stan. Det blev en härlig Wienerschnitzelmiddag på restaurang Manfred. Mat och prat och vin i mängder.

Söndagen var lugn. Ösregn lockade inte till många aktiviteter förutom hemfix. Jag ordnade arkelogisk utgrävning … dvs jag drog ut spisen för den årliga rengöringen…. det behövdes kan man lugnt säga. Passade på att dra ut kyl och frys när jag ändå var igång.

Avslutade med att sova middag, bada bastu och laga jätteläskig middag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s