Dagar som går

Helgen har varit bra- en lugn fredag hemma. Grillade tonfisk och serverade färska rödbetor med fetaost till. Till det skulle vi dricka en Gran Cru 2001 från Alscas men upptäckte att vi inte hade en korkskurv… Hur gick det till??? Vi hade en som gick sönder men vem har bara en korkskruv… Vi har ju ett hyfsat välfungerande kök men alltså ingen korkrkuv. Maten blev i alla fall hur god som helst. Sen hade jag telefondejt med min väninna i Stockholm. En flaska mousserande och 3 timmars prat.

I lördags var huvudattraktionen trevliga vänner, god middag och bartömning (alltså inte gräsklippning, fruktskörd eller krattning av grus… strange….)Vi åt middag på Gambero på Övre Husargatan. Kanonbra italiensk krog med personlig hovmästare. Sen gick vi till våra vänner som bor runt hörnet och försökte tömma deras barskåp. Vi lyckades inte men vi gjorde ett jäkla gott försök. Det kändes dagen efter – huvudvärk och seg. Men det klart.. när man blandar drinkar på Absolut vanilj, Peachtree, pressad apelsin o tonic… vilket annat resultat kan man förvänta sig….

Maken spelade golf medans jag använde mitt lutheranska arv och försökte göra bot och bättring. Städade huset före det att Lina o Martin kom. Lunch, svampplockning och fika. Vi bor inte så lång bort från en herrgård och där finns ett fik i båthuset. Ursött, hembakta kakor och enormt prisvärt. Det blev lite kantarell och trattkantareller i skogen. Lina hade svampögonen med sig. DSC00480Intensiv vecka. På kontoret idag och  i morgon. Måste börja på ett projekt som jag skjuter framför mig. Förstudie för att starta ett nytt bolag. Dags att lägga pannan i djupa veck. Onsdag och torsdag åker jag till Milano. Där har jag inte varit på länge- inte sedan 1989 tror jag. Möte på torsdag med lokala kollegor men får nästan hela onsdagen ledig. Vi bor vid Domen så jag skall passa på att promenera runt lite grann.

Fredag, lördag och söndag tillbringar jag på Ven med väninnorna. Vandrarhem, middagar, vin, museum och hästar står på listan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s