Spargel

Igår åt jag middag på ett sött tyskt värdshus utanför Frankfurt- Jagdschloss Mönchbruch. Inte så mycket till slott men väldigt sött och väldigt trevligt. Just nu är det sparrissäsong. Och här är det stort- mer än kräftpremiär hemma. Sparris säljs längs vägarna och alla restauranger med självrespekt har sparrismenyer. Igår blev det först en sparrissoppa på hönsbuljong och ramslök. Varmrätten var stora vita sparrisar, stekt kalkon och hollandaissås. Inte dumt alls.images

Nu kurar jag på flygplatsen och väntar på att få åka hem. Många långa o trista timmar tyvärr. Men i morgon är jag ledig! Det är Valborgsmässoafton och 10.00 är jag på champagnefrukost. Som vanligt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s