Ceasarpasta

Igår gjorde jag Ceasarpasta- ett recept från Arla som jag modererat lite. Det blev kanongott och receptet skall sättas in i pärmen för favoritrecept.

 4 portioner spagetti

2 vitlöksklyftor

2 tsk fransk senap

2 1/2 dl matgrädde

1 burk sardeller med kapris

2 dl riven parmesan

2 msk hackad gräslök

Koka pasta. Skala och skiva vitlök och fräs i olja i en kastrull. Rör i senap och grädde och koka ihop några minuter. Låt sardellerna rinna av, hacka dem och rör ner i såsen. . Häll såsen över pastan, strö över gräsklök och ost. Servera med sallad, gärna romansallad.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s