Cupcakes

                                    bild-0221                                                                                                                                                                                                   Idag är en halvbra dag. Seg efter en dålig natts sömn. Kanske beror det på tandläkarbesöket igår. En tand fick dras ut…brrrr. Men efter att ha haft infektion i tandbenet var det inte så mycket att välja på.

En synnerligen snabb shoppingrunda- 10 minuter- resulterade i tre skjortor (en lila, en rosa och en ljusgrön) samt en grå kjol för det facila priset av 298 kr. Lindex, rea och två reaplagg till priset av ett. Me likie.

Sen sprang jag till väninna C för fika. Laxmackor, te och en massa prat. Jag inspekterade hennes hem- massa saker som hänt där. Snygga gardiner lyfte hela rummet. Planer för att förändra sovrummet och balkonglådeplantering avhandlades.

Kakorna på bilderna kommer från fikan i söndags. Chokladcupcakes med god glasyr och snygg dekoration. Mums. en sådan skulle jag behöva idag. Fast med tanke på tanden är det väl inte så smart

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s